VÉGFELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS ÚJ ENERGOPT FIÓK LÉTREHOZÁSÁRÓL (folytatás)

3. Regisztráció
Az EnergOpt Fiók szolgáltatásainak és az EnergOpt Szoftver bizonyos funkcióinak igénybevétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során Regisztrált Felhasználó a szoftver használatával kapcsolatos jogosultságokat gyakorló személyek körét.

3.2 Regisztrációs adatok
A regisztráció során a következő adatok megadása kötelező:

3.3 Adatvédelem
A Regisztrált Felhasználó későbbi azonosítása, a regisztrációhoz kötött funkciók igénybevétele és a Szoftver használatához szükséges jogosultságok kezelése céljából a 3.2 pontban meghatározott adatokat az EnergOpt Fiókszerződés fennállása alatt a DigitIQ tárolja és kizárólag a fent részletezett célra veszi igénybe. A Regisztrált Felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére személyes adatok semmilyen körülmények között nem kerülnek átadásra.
Amennyiben az arra feljogosított hatóságok a jogszabályokban előírt módon (pl. bűncselekmény gyanújával, hivatalos adatlefoglalási határozatban) kérik fel személyes adatok átadására a DigitIQ-t, a törvényi kötelezettségeknek eleget téve a kért és rendelkezésre álló információk átadásra kerülnek.

vissza tovább