ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A DigitIQ Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszám: 01-09-929526, a továbbiakban: DigitIQ) által karban tartott www.energopt.hu honlap, annak kapcsolódó oldalai, az EnergOpt program (a továbbiakban: Szoftver) és az EnergOpt Fiók (továbbiakban együttesen: Weboldal) szolgáltatásait kizárólag az itt olvasható feltételek maradéktalan elfogadása esetén veheti igénybe. Amennyiben nem tudja maradéktalanul elfogadni a feltételeket, kérjük, ne használja a Weboldal szolgáltatásait. Ezen dokumentummal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk az info@energopt.hu email címen, a tárgy rovatba kérjük, írja be hogy „adatvédelem”.

1. EnergOpt Szoftver
A Szoftver letöltése és telepítése nem kötődik regisztrációhoz, így ezen folyamatok során a felhasználó személyes adatai nem kerülnek feldolgozásra, tárolásra.

2. EnergOpt Fiók

2.1 Regisztráció
Az EnergOpt Fiók szolgáltatásainak és a Szoftver kapcsolódó funkcióinak igénybevétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a DigitIQ által biztosított szerveren tárolásra kerülő személyes adatok védelméről a Végfelhasználói szerződés új EnergOpt Fiók létrehozásáról (a továbbiakban: Fiókszerződés) vonatkozó pontja rendelkezik, melyet a Fiókszerződés megkötésekor ismer meg és szándéka szerint fogad el a felhasználó. A regisztráció során megadott adatok tárolása a Fiókszerződés megszűnéséig áll fenn.

2.2 Tanúsítványok archív tárolása
Minden regisztrált felhasználónak lehetősége nyílik a Szoftver szerződésszerű használata során előállított energetikai tanúsítványi lap és mellékleteinek, valamint a kapcsolódó adatfájl archív tárolására a DigitIQ által biztosított szerveren. A tárolásra került adatok biztonságáról és felhasználásának módjáról a Fiókszerződés vonatkozó pontja rendelkezik.

tovább